2104652554, 2104657078 6986987284 Λεωφ. Φανερωμένης 102, Σαλαμίνα letsmamofficial@gmail.com
Facebook
 
 
 
 
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
Let's Mam | Ψητοπωλειο Σαλαμίνα


Εάν βρίσκεστε στην Σαλαμίνα και ψάχνετε το ιδανικό γεύμα, τότε είστε στο σωστό δρόμο. Το ψητοπωλείο ”Let's Mam“ είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμο να σας προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

Στο πλούσιο μενού μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά, σαλάτες, ποικιλίες, μερίδες και πολλές ακόμα επιλογές μέσα από τις οποίες μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Από καλαμάκια κοτόπουλο - χοιρινό, τυλιχτά, μέχρι σάντουιτς και σκεπαστές με κρέας και υλικά της επιλογής σας. Στα τυλιχτά, μπορείτε να προσθέσετε γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο, καλαμάκι χοιρινό ή κοτόπουλο, καλαμάκι προβατίνα, μπιφτέκι προβατίνα, κοτομπέικον, μπιφτέκι, κεμπάπ, λουκάνικο ή μπιφτέκι λαχανικών.

Φυσικά, από ένα τέτοιο μερακλίδικο ψητοπωλείο, δεν θα μπορούσε να λείπουν γεύσεις, όπως κοκορέτσι, προβατίνα ή κοντοσούβλι.
 
 
 
 
 
 
 
 

Αφεθείτε στα εδέσματα των εκλεκτών κρεατικών που σας προσφέρουμε και συνοδέψτε τα άριστα με ένα κρασί, μία δροσερή μπύρα ή κάποιο αναψυκτικό της επιλογής σας.

 

Όλα τα κρεατικά, οι αλοιφές και οι σαλάτες μας παρασκευάζονται εκείνη την ώρα στο ψητοπωλείο μας με αγνές και Ελληνικές πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας.

 

Οι μεγάλες ποσότητες, οι λογικές τιμές, η αγάπη μας για το καλό φαγητό και η άψογη εξυπηρέτηση, συνθέτουν το σκηνικό της απόλυτης απόλαυσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΗΛ:  2104652554
Δωρεάν διανομή σε όλη την Σαλαμίνα
 
 
 
 
 
 
 
Επισκεφθείτε το ψητοπωλείο μας

ή δώστε μας την παραγγελία σας τηλεφωνικά και θα έρθουμε εμείς στον χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Σαλαμίνα.